Otisnite svoj logo


Frizbi kao reklamni program

Većina tvrtki njeguje običaje darivanja svojih poslovnih partnera, tjekom cijele godine, povodom obilježavanja važnih datuma i događaja u poslovanju, a posebno u vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika. Važan cilj poklanjanja je održavanje dobrih poslovnih kontakata sa svojim klijentima, te unapređenje pozitivnog imidža tvrtke.

Ako ste u dilemi što pokloniti poslovnom partneru, a uz to želite biti originalni i drugačiji od ostalih, za Vas smo pripremili jednu posve drugačiju ponudu. Ponudu u kojoj smo objedinili posao, zabavu i sport, ponudu gdje ćete svoje klijente, sem dobre poslovne suradnje učiniti aktivnijim, a samim tim i zadovoljnijim.

U našoj ponudi možete odabrati profesionalne, tkz.Ultimate diskove ili frizbije sa zanimljivim i atraktivnim detaljima, na koje je moguće po Vašoj želji dodavati podatke ili jednostavno na cijelu površinu otisnuti željeni dizajn. Svi diskovi su standardne težine od 175g, a ono što je najveća prednost ovih diskova je to da su izrađeni od organske plastike, odnosno od BIO razgradljivih materijala. Svaki disk posebno je pakiran u ekološke papirne vrećice.

Zatražite ponudu putem e-mail adrese prodaja@frizbi.hr ili na telefon: 099 6132 793

Zatraži ponudu!

Odaberite frizbie iz naše ponude!

WEB TRGOVINA FRIZBI.HR

info@frizbi.hr

+385 (0)98 1659 947

Sjedište tvrtke Avilla projekti j.d.o.o.

Prilaz Gjure Deželića 65, 10000 Zagreb, Croatia

Frizbi logo